Hall of Gods Jackpot

Naast de Mega Fortune is Hall of Gods een van de populairste videoslots van dit moment. De grote jackpot van Hall of Gods maakt het spel extra aantrekkelijk. Er worden regelmatig grote jackpots uitgekeerd bij dit gokautomaat spel. Het spel komt van origine uit Zweden waar dit spel ontwikkeld is.

Spelregels Hall of Gods

Speel je het spel Hall of Gods dan hebben wij bijgaand enkele spelregels voor je samengesteld:

Hall of Gods is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het spel bevat Free spins, Wild-jokersymbolen, Scatters en een bonus game met maar liefst 3 progressieve jackpots. Je kans spelen op 20 vaste lijnen met verschillende inzetniveaus. Met de draaien knop start je het spel met de ingestelde muntwaarde en wedniveau.

Bonusspel

In het bonusspel bij Hall of Gods kun je 1 van de 3 Jackpots winnen! Hoe meer je inzet, des te groter je kans om een jackpot te winnen! Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer het bonussymbool waar dan ook op rollen 3, 4 en 5 verschijnt.

Jackpotregels

De Jackpot is een progressieve jackpot, dit wil zeggen dat iedere keer dat het spel door een speler gespeeld wordt, een gedeelte van de inzet aan de jackpot wordt toegevoegd