Skip to content

Bicicleta Gokkast

Ben jij op zoek naar alle informatie over de Bicicleta gokkast? Dan ben je aan het juiste adres, in deze Bicicleta review lees je alles in een handomdraai door. Bekijk alle specificaties, voor- en nadelen en vergelijk direct alle mogelijkheden om dit spel in een online casino te spelen.

5/5
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Over Bicicleta gokkast

  De Bicicleta gokkast van spelprovider Yggdrasil is naar aanleiding van het EK voetbal in 2016 ontstaan. Het Europees Kampioenschap was voor providers een reden om een videoslot te maken met voetbal als thema. Yggdrasil is er zeker in geslaagd om een leuk en spannend slot te maken met als hoofdthema voetbal.

  • Zo zie je verschillende (fictieve) voetballers en voetballen terugkomen in het slot en is het makkelijk scoren. Dankzij het uitkeringspercentage van 96,3% wordt het scoren van geldprijzen redelijk eenvoudig gemaakt. Daarnaast maakt de provider gebruik van een iets hogere variantie dan ze normaal doen, waardoor je af en toe hoge bedragen kunt winnen. Verder gaan wij jou in deze Bicicleta gokkast review meer vertellen over de spelregels, symbolen en bonussen.

  Waarom op Bicicleta gokkast spelen?

  Het Bicicleta slot is dankzij het actieve basisspel in combinatie met de bonus features een erg spannend spel om te spelen. Zo speel je op een speelveld van 5 rollen met ieder 4 symbolen per rol. Daarnaast speel je op 25 winlijnen en geldt er een uitkeringspercentage van 96,3%. Hierdoor is de kans groot dat je regelmatig een leuk bedrag weet te pakken.

  • De maximale winst die je met één spin kunt winnen bedraagt maar liefst €25.000,-. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een gokje te wagen op deze prachtige gokkast van Yggdrasil. Bovendien zijn er ook nog 2 leuke bonus features toegevoegd die je meer kans bieden om leuke bedragen te winnen. Ook zorgen deze features voor extra spanning en sensatie, waardoor het speelplezier vergroot wordt.

  Hoe werkt de Bicicleta gokkast?

  De werking van Bicicleta is vrij simpel, maar toch erg leuk en spannend. Zo zijn er verschillende premium symbolen die stacked voorkomen en veel geld op kunnen leveren.

  • Daarnaast zijn er ook nog wild-symbolen, scatter-symbolen en een bonus feature symbool. Deze zorgen voor extra spanning tijdens het spelen en bieden jou meer kans op hoge winsten. In combinatie met de medium-hoge variantie betekent dit dat je regelmatig hoge bedragen kunt winnen zonder het bonusspel.

  Tijdens het bonusspel worden kansen natuurlijk nog groter, maar daarvoor dien je eerst scatter-symbolen te draaien op de rollen. De wild-symbolen zorgen er tijdens het basisspel voor dat je meer winnende combinaties vindt, omdat zij ieder ander symbool kunnen vervangen waar nodig is (behalve het scatter-symbool).

  • Win tot maar liefst €25.000,- per spin
  • Bepaal zelf je inzet vanaf minimaal €0,25 tot maximaal €100,- per spin

  Bonussen Bicicleta gokkast

  Zoals je misschien al hebt vernomen zijn er verschillende bonussen en features toegevoegd. Deze zorgen voor extra spanning en grotere kansen op hoge uitkeringen. Denk hierbij aan de meest voorkomende feature van een slot, namelijk de wild-symbolen. De wild-symbolen kunnen ieder ander symbool vervangen om zo makkelijker winnende combinaties te vinden (met uitzondering van het scatter-symbool).

  • Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis spins te verdienen. Deze kun je vrijspelen door 3 of meer scatter-symbolen te vinden op willekeurige plaatsen. Tijdens deze gratis spins kunnen de bedragen echt flink oplopen, omdat ieder premium symbool kan veranderen in een sticky wild-symbool. Dat wil zeggen dat dit wild-symbool de gehele bonus op zijn plek blijft staan, waardoor er meer winnende combinaties ontstaan.

  Trophy Award op Bicicleta

  Bovendien is er ook nog een ‘Trophy Award’ feature toegevoegd. Deze kun je vrijspelen door de trofee op de laatste rol te draaien. Je hebt dan de kans op een bonus van munten of de gratis spins (8 of 12 spins). Mocht je deze feature weten te draaien tijdens de free spins bonus? Dan heb je de kans op een wild reel. Deze zorgt ervoor dat een gehele rij verandert in wild-symbolen en dat deze dan ook de gehele bonus blijft staan.

  1. 3, 4 of 5 scatter-symbolen leveren 8, 16 of 24 gratis spins op
  2. Het is op 2 verschillende manieren mogelijk om de gratis spins bonus vrij te spelen
  3. De trofee op de vijfde rol kan ook 2 of 4 extra gratis spin opleveren tijdens de bonusronde

  Conclusie Bicicleta gokkast review

  We kunnen wel stellen dat de Bicicleta gokkast uniek en actief is om op te spelen. Het is naar onze mening daarom ook zeker de moeite waard om eens een gokje op te wagen. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn of weet je nog niet precies hoe de gokkast precies werkt?

  Dan is het mogelijk om het Bicicleta slot te proberen met virtueel geld. Op deze manier kun je namelijk alvast kennis maken met de symbolen, bonussen en spelregels van de gokkast zonder dat je hiervoor geld moet uitgeven. Je kunt er daarna alsnog voor kiezen om een gokje te wagen met echt geld, die keuze is geheel aan jou.

  1 2
  Software Yggdrasil
  Soort spel Video slots
  Winlijnen 25
  Rollen 5
  Min. munten per lijn € 0.25
  Maximale inzet 100
  Maximale winst 25.000 euro
  Min. muntgrootte 0.01
  Max. muntgrootte 0.5
  Jackpot Ja
  Progressief Nee
  RTP 96.76%
  Bonusspel Mystery win, gratis spins met sticky wilds
  Wild-symbolen Ja
  Scatter-symbolen Ja
  Autoplay-optie Ja
  Multiplier Nee
  Gratis spins Ja