Skip to content

Danger High Voltage Gokkast

Ben jij op zoek naar Danger High Voltage gokkast? Dan ben je aan het juiste adres, bekijk alle voor- en nadelen, beschikbare bonussen en vergelijk direct alle beschikbare aanbieders om veilig, makkelijk en verantwoord te spelen.
5/5
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Over Danger High Voltage Gokkast

  De Danger High Voltage Gokkast is een aparte gokkast van Big Time Gaming en zal je verbaasd doen staan. Zo begint het al met een heel vreemd thema die varieert van disco en tatoeages in een Mexicaanse stijl. Hierdoor zie je direct dat de makers zich niet volledig richten op het design, maar vooral op de uniekheid van de automaat.

  Het is namelijk mogelijk om met deze gokkast op maar liefst 4.096 verschillende manieren winsten te behalen. Daarnaast geldt er een uitkeringspercentage van 95,67% wat hoger is dan de gokkasten in Holland Casino.

  Dankzij deze hoge potentie om veel te winnen is de Danger High Voltage Gokkast een van de populairste gokautomaten van Big Time Gaming. Daarom gaan wij jou in deze Danger High Voltage Gokkast review meer vertellen over de werking en de bestaande bonussen.

  Waarom de Danger High Voltage Gokkast spelen?

  Er zijn meerdere redenen waarom het een goed idee kan zijn om op de Danger High Voltage Gokkast te spelen. De eerste reden is natuurlijk de hoge kans op winsten doordat er geen winlijnen zijn. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van de ‘Win all ways’ methode.

  Dit houdt in dat het niet uitmaakt op welke lijn de symbolen staan, maar dat de symbolen opeenvolgend van links naar rechts staan. Daarnaast zijn er veel verschillende bonussen en features aanwezig, waardoor de winsten al gauw kunnen oplopen. Het is dus zeker de moeite waard om deze gokkast eens te proberen.

  Hoe werkt de Danger High Voltage Gokkast?

  De Danger High Voltage Gokkast bestaat uit maar liefst 6 rijen met ieder 4 symbolen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de ‘Win all ways’ methode wordt het hierdoor mogelijk om op maar liefst 4.096 verschillende manieren te winnen. Daarbij zet je minimaal €0,20 en maximaal €40,- in, die keuze is geheel aan jou.

  Daarnaast komen er ook nog een aantal leuke features bij kijken, zoals de stacked wilds. Deze kunnen verschijnen op de rijen 2 tot en met 5 en kunnen een multiplier van 1x of 6x met zich meebrengen. Bovendien is de Mexicaanse doodskop het beste symbool van de Danger High Voltage Gokkast en kan jou maar liefst 25x je inzet uitbetalen.

  • Dankzij de 4.096 verschillende manieren om te winnen kunnen winsten hoog oplopen
  • Kans om op de tweede tot en met vijfde rij een stacked wild te krijgen met een multiplier van 1 of 6

  Bonussen van de Danger High Voltage Gokkast

  Naast de diverse mogelijkheden om te winnen in het basisspel van de Danger High Voltage Gokkast wordt het pas echt leuk in de bonusronde. Deze wordt namelijk geactiveerd wanneer je 3 of meer scatter symbolen vindt. Op deze gokkast worden de scatter symbolen afgebeeld als een tattoo met daarop de tekst ‘My Desire’. Hiermee ontvang je naast een geldprijs tot maximaal 100x je inzet ook nog eens gratis spins.

  Hierbij heb je dan de keuze uit twee verschillende varianten van gratis spins, namelijk ‘Gates of Hell Free Spins’ of ‘High Voltage Free Spins’. Met de ‘Gates of Hell Free Spins’ krijg je 7 gratis spins en een speciaal symbool. Wanneer dit symbool in de 4 middelste rijen valt veranderd deze in een wild gedurende de free spins. Met de ‘High Voltage Free Spins’ krijg je 15 gratis spins en kunnen er op de rijen 2 tot en met 5 rollen wilds verschijnen.

  1. Ontvang 3 gratis spins extra als je rij 2, 3, 4 of 5 vol krijgt met wilds (Gates of Hell Free Spins)
  2. Wordt een hele rij gevuld met wilds? Dan kan er een multiplier tot maximaal 66x verschijnen (High Voltage Free Spins)

  Conclusie Danger High Voltage Gokkast review

  De Danger High Voltage Gokkast is naar onze mening een zeer geschikt gokkast voor zowel ervaren als beginnende spelers. Het is namelijk niet lastig om te begrijpen, omdat je niet op bepaalde winlijnen hoeft te letten. Daarnaast zijn er een aantal leuke bonussen en features aanwezig, waarbij jezelf keuze hebt.

  Bovendien zijn de winmogelijkheden (4.096 verschillende manieren) de grootste reden dat de Danger High Voltage Gokkast erg populair is. Wil je liever eerst kennismaken met de spelregels, symbolen en bonussen van deze gokkast? Speel dan eerst de gratis versie van de Danger High Voltage Gokkast en kom erachter.

  Spel Danger High Voltage
  Game provider Big Time Gaming
  Reels 6
  Winlijnen Megaways
  Minimum inzet 0.20 Euro
  Maximum inzet 40 Euro
  Jackpot Nee
  RTP 95.67%
  Genre: Video Slot
  Thema: Actie, Oldschool