Skip to content

Warlords Crystals Power Gokkast

Ben jij op zoek naar Warlords Crystals Power gokkast? Dan ben je aan het juiste adres, bekijk alle voor- en nadelen, beschikbare bonussen en vergelijk direct alle beschikbare aanbieders om veilig, makkelijk en verantwoord te spelen.
5/5
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Over Warlords Crystals Power gokkast

  De Warlords Crystals Power gokkast is een fantastisch videoslot van de welbekende provider NetEnt. Deze gokkast is sinds november 2016 te spelen in alle online casino’s met NetEnt slots.

  Het thema van deze automaat sleurt je mee in de tijd van krijgsheren en zorgt voor een unieke speelervaring. Daarnaast zijn de graphics en animaties van deze speelkast uitermate goed en zorgt voor een vloeiende beweging van de 5 rollen. Iedere rol bevat 3 symbolen en je speelt op maar liefst 30 winlijnen. Het is daarom zeker een aanrader om deze gokkast eens uit te proberen.

  Waarom Warlords Crystals Power spelen?

  Het is zeer interessant om deze gokkast van NetEnt eens uit te proberen. Dit komt mede door de 5 rollen met ieder 3 symbolen en maar liefst 30 winlijnen. Hierdoor is de kans groter dat je vaker hoge winsten pakt. Daarnaast ligt het uitkeringspercentage (96,89%) van deze speelautomaat redelijk hoog vergeleken met andere gokkasten.

  Met het basisspel is het al mogelijk om hoge winsten te behalen, maar dan zijn er ook nog een aantal bonusspellen en features waardoor deze kans wordt vergroot. Zo zijn er 3 verschillende gratis spins bonussen en wordt er gebruik gemaakt van stacked-symbolen. Daarom is het zeker de moeite waard om deze gokkast eens te proberen.

  Hoe werkt de Warlords Crystals Power gokkast?

  De Warlords Crystals Power gokkast is gebaseerd op drie oorlogsbazen die hun troepen moet leiden naar de overwinning. Alle symbolen staan daarom in verband met deze krijgers. Iedere krijger heeft zo ook zijn stacked-symbool waarmee je leuke winsten kunt pakken als er meerdere tegelijk verschijnen.

  Daarnaast werk je met 30 vast winlijnen en bepaal jezelf de inzet die varieert van €0,15 en €150,- per inzet. Dan zijn er ook nog verschillende bonussen die je kunt vrijspelen. Een van de meest bekende bonussen op een gokkast is het wild-symbool en deze wordt afgebeeld als 3 edelstenen. Verder zijn er nog gratis spins te behalen en zijn er speciale ‘Mystery Features’ aanwezig.

  • 5 rode Samurai’s op een winlijn is goed voor 300x de muntwaarde per winlijn
  • 5 groene vrouwelijke priesters op een winlijn is goed voor 200x de muntwaarde per winlijn
  • 5 blauwe barbaren op een winlijn is goed voor 150x de muntwaarde per winlijn

  Bonussen Warlords Crystals Power

  Er zijn verschillende bonussen die ervoor zorgen dat er makkelijker hoge bedragen worden gewonnen. Het is natuurlijk wel eerst nodig dat je deze bonussen vrij speelt. Zo zijn er maar liefst 6 verschillende bonussen waarvan er 3 verschillende gratis spins zijn. Je kunt deze gratis spins vrijspelen door 2 of meer rode, groene, of blauwe scatter-symbolen te vinden.

  Bij 2 scatter-symbolen ontvang je een geld prijs, maar bij 3 symbolen krijg je toegang tot de bonus. Deze gratis spins verschillen wel van elkaar per kleur en hebben ieder zo hun eigen bonusspel. Daarnaast zijn er ook nog zogeheten Mystery Features aanwezig. Deze worden willekeurig geactiveerd en zorgen ervoor dat er random-wilds worden geplaatst op de rollen.

  1. De groene en rode scatter-symbolen hebben het meeste potentie bij de gratis spins
  2. De manier waarop random-wilds worden geplaatst hangt af van de feature (Barbarian Hammer Feature, Priestess Arrow Feature en Samurai Sword Feature)

  Conclusie Warlords Crystals Power gokkast review

  De Warlords gokkast van NetEnt biedt veel verschillende mogelijkheden om te winnen en daarom is het zeker de moeite waard om dit videoslot eens uit te proberen. Zo zijn er standaard maar liefst 30 winlijnen en worden de kansen op winsten vergroot door de verschillende bonussen en features.

  Bovendien zijn er 3 verschillende soorten gratis spins aanwezig die ieder zo zijn eigen bonusspel vrijspeelt. Hierdoor blijft er variatie in het spel en wordt de speelervaring stukken beter. Mocht je eerst liever kennis willen maken met deze gokkast? Probeer dan de gratis versie uit en maak alvast kennis met de symbolen, bonussen en mogelijkheden van de gokautomaat.

  Software NetEnt
  Soort spel Video slots
  Winlijnen 30
  Rollen 5
  Min. munten per lijn € 0.15
  Max. munten per lijn 150
  Min. muntgrootte 0.01
  Max. muntgrootte 1
  Jackpot Nee
  Progressief Nee
  RTP 96.8%
  Bonusspel Nee
  Wild-symbolen Ja
  Scatter-symbolen Ja
  Autoplay-optie Ja
  Multiplier Ja
  Gratis spins Ja